Nu är han äntligen redo!

10 veckor har gått och det har blivit dags för Blaze att åka hem. Hans boot camp slutförs imorgon och därmed flyttar han tillbaka till sin familj – och tar Big Mama med sig! 😍🎈 Samtidigt som det är en enorm glädje för mig att känna att han är redo och få vara med om deras återförening och forsatta resa, så är det förstås vemodigt också. 2,5 månad är en lång tid och Blaze har ju hunnit bli en del av flocken här hemma. Han har bott in sig på en alldeles egen plats i mitt hjärta och där blir han kvar för alltid. ❤️ Men hur mycket det än svider att se honom åka, så känns det helt underbart att få göra hans familj hel igen, komplett med Big Mama som balansassistent! Tänk så ljuvligt!! 🌈

Finaste Blaze. Du vet hur det ligger till, så jag behöver inte förklara för dig hur jag känner. Snart är du tillbaka där du hör hemma och det är en ära att få ta dig dit, att ha fått den här tiden med dig, att ha gått igenom allt som vi har gjort tillsammans. Varje minut har varit värdefull och jag är så tacksam, så tacksam. 🙏✨ Vi älskar dig! 💘

Nu finns dessutom ett nytt podavsnitt äntligen ute! Det heter ”Varför gör du som du gör?”, och där delar jag med mig av en del av min egen resa för att besvara den frågan. 🗣 Det är tack vare skuld som Blaze har blivit en harmonisk hund, lyssna så får ni reda på varför! 👂 Länkarna finner ni nedan:

🔹 SPOTIFY:

🔹 ANCHOR:

https://anchor.fm/dogs-of-pegasus/episodes/Varfr-gr-du-som-du-gr-e2qmp7

Mot balans. ⚖️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: