Angående dagens föreläsning

Idag hade jag en föreläsning hemma på gården för MD Kleen, ett företag som jobbar med alternativ hälsa för häst och hund, samt deras elever. Fokus låg på att identifiera fysiska faktorer hos hund som är relaterat till deras mående och mentala hälsa, men jag pratade också mycket om vad som påverkar hunden mest och hur vi kan främja relationen till hundar via vårt bemötande och vår energi. Helt klart en massa information som alla som arbetar med hundar (tänker extra på veterinärer och övrig vårdpersonal!) borde få och anamma. Jag berättade även om vad jag stöter på i mitt yrke både här och utomlands, de skillnader jag upptäcker och jämförelserna jag gör, samt de iakttagelser jag noterar och mina slutsatser kring effekterna av olika sheltermiljöer. Det skulle visa sig att vi tacklar flera liknande utmaningar och motiveras av samma saker i jobbet med djur och deras människor, och det är alltid lika bekräftande att upptäcka att det jag förespråkar känns både logiskt och familjärt för de med erfarenhet i djurbranschen.

Jag tackar för denna gång, och på återseende!

Mot balans.

P.S: Nedan en stilig Blaze, som tjänade som det konkreta exemplet i flera av mina poängterande anekdoter. 🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: