Kom på kurs!

✨🔰 KURSSCHEMA HÖST/VINTER 2018 🔰✨

☘️ 6-7/10: HUNDPSYKOLOGI 🧠

☘️ 20-21/10: FLOCKDYNAMIK 🐩🐩

☘️ 3-4/11: KROPPSSPRÅK 🐕

☘️ 17-18/11: PROBLEMLÖSNING 🛠

☘️ 1-2/12: FLOCKLEDARUTBILDNING 👫

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

📌 INFORMATION:

🧠 HUNDPSYKOLOGI 🧠

🔹 Vi går igenom: Hundens psykologiska behov, hur de fungerar mentalt, vilka formler som är applicerbara för att tillgodose dessa behov, variationer som förekommer, hur man som människa kan förhålla sig till detta och förvalta det på bästa sätt. Det är här man får veta vad hunden sysslar med och varför! Den som förstår hundpsykologi har minst tusen gånger lättare för allt annat gällande hund! En grundkurs som borde vara ett måste för alla hundägare!

🔸 Syfte: Att skapa förståelse för både sin egen hund och hundar i allmänhet, vilket är en av grundstenarna i en harmonisk relation. Det är svårt att leverera vad hunden behöver när man inte vet vad det är, och eftersom hundar är individer så är det missvisande att utgå helt och hållet ifrån andra. Vi plockar upp lösa trådar, fyller i öppna luckor och slätar ut mängder av frågetecken gällande hundens inre.

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

🐩 FLOCKDYNAMIK 🐩

🔹 Vi går igenom: Vilka skillnader som uppstår när flocken utökas, vad som krävs av dig som ledare, vilka individer som ingår och vilka roller de har, hur man får alla att vilja samarbeta och samexistera, hur man håller sig flexibel, samt observerar olika flockdynamik in action! Hög prio för alla med fler än en hund och för er med intresse för ämnet!

🔸 Syfte: Att lära sig att kunna räcka till för fler, på alla de olika sätt som de behöver. Att lära sig att kunna växla fort mellan olika energier, korta ner sin reaktionstid och fullfölja enligt konstens alla regler. Att stärka sig själv så att man klarar av sin ledarroll trots att man är överbemannad, även i krävande lägen. Tekniska tips som underlättar ingår givetvis också.

🔺 Ta med egna hundar: Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

🐕 KROPPSSPRÅK 🐕

🔹 Vi går igenom: Innebörden av hundens olika signaler, både individuellt och tillsammans i olika sammanhang. Variationer för olika raser, roller och temperament. Bemötandet av olika budskap. Tolkning av hundkommunikation in action! Även människans olika signaler och dess innebörd – ur hundens perspektiv.

🔸 Syfte: Den som kan tolka hund kan bemöta deras olika budskap bättre, och därmed uppfattas som en stabilare och förståndigare ledare. Det är dessutom lika viktigt att få insikt i vad man själv förmedlar via sitt eget kroppsspråk. För att slippa bli överraskad, besviken, ledsen, rädd, arg eller frustrerad behöver man förstå sig på vad hunden säger så att man kan styra upp i tid och undvika att agera klumpigt.

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

🛠 PROBLEMLÖSNING 🛠

🔹 Vi går igenom: Det som deltagarna behöver hjälp med! Vi tittar på olika sorters problematik och diskuterar och praktiserar beprövade lösningar. Inget problem är för stort eller för litet eftersom allt ändå hänger ihop. Det är nu det blir tydligt vad som skapar obalans, vad som underhåller det, och hur man löser det. Perfekt även för yrkesmänniskan som vill utöka sin kunskap i ämnet eller kanske få hjälp med en kundhund.

🔸 Syfte: Det uppenbara; att lösa problem. Här har vi möjlighet att bli väldigt specifika, väldigt djupgående och väldigt effektiva.

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

👫 FLOCKLEDARUTBILDNING 👫

⚠️ OBS! För er som undrat så är det sista tillfället för i år och en bit in på nästa, så passa på! ⚠️

🔹 Vi går igenom: De olika komponentera som utgör en god ledare. Här finns utrymme för självrannsakan och genomgående personlig utveckling för den som verkligen vill. Det blir en inre resa i vad man faktiskt gör och varför man gör det, för att kunna stärka och fokusera på det som gagnar det hälsosamma ledarskapet som din hund förtjänar.

🔸 Syfte: Att åstadkomma den där sunda och harmoniska relationen och balanserade hunden som alla drömmer om! Den stora bonusen är att vägen dit går genom dig, så man får själv så mycket positivt med sig! Är ämnad för att göra dig medveten och stark!

🔺 Ta med hund(ar): Nej. För den som måste så går det att ordna, men de praktiska momenten sker huvudsakligen med mina hundar, så bäst är att ordna hundvakt.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

‼️ Mer info om respektive kurs dyker upp allteftersom. För den som inte vill riskera att bli utan plats och få vänta många månader på nästa tillfälle, anmäl dig redan nu!

Anmälan är bildande och bekräftas skriftligen. Löptikar får ej medtagas. ‼️

Kursanmälan sker endast till: dogsofpegasus@live.com. Beskriv hunden/hundarna som du vill ta med dig och vad du vill ha hjälp med. Glöm inte att uppge vilken kurs du vill gå. 📧

Kurskostnad för ekipage med en person + en hund: 3000 kr. Person ifrån samma hushåll betalar 1500 kr. Ytterligare hundar kostar 500 kr/hund. Undantag är Flockdynamiken, där ingår de egna hundarna i grundpriset. ✅

VÄLKOMNA! 👋

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: