Nytt i podden!

⚠️ NYTT AVSNITT UTE NU!!! ⚠️

Varför kan en inte få sin hund att ta ett nej? 🤨 Varför lyssnar hen inte?! 😟 Många metoder, tekniker och verktyg senare står man där och får fortfarande ingen ordning. 😩 Varför? Och framför allt, vad ska man göra åt det?! Få reda på det i mitt nya poddavsnitt! 😃 Sedan återstår bara att du skrider till verket och ser transformationen ske framför dina ögon. ✨

Eftersom många är bekanta med Spotify så delar jag den länken, men om ni laddar ner podcastappen Anchor så riskerar ni inte att missa något avsnitt, och därmed tillgång till så mycket användbar information! ⚓️

🔹 Spotify:

🔹 Anchor:

https://anchor.fm/dogs-of-pegasus/episodes/Relevans-e23g3k

Mot balans. 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: