Äntligen en egen PODCAST!!!

Mina vänner! Vet ni vad! JAG HAR SKAFFAT EN PODCAST!!! 🤩

Nu kan ni lyssna medan ni gör annat, eftersom podden spelas även om man inte håller appen öppen, till skillnad från facebook, instagram och youtube. 🎧

Jag är fruktansvärt oteknisk och därför är detta ingen avancerad produktion, men för att kompensera för icke-existerande flashiga attribut, så lovar jag att innehållet kommer ifrån hjärtat och ämnar att stärka er som människor och ledare. ✊

Jag hoppas att ni ska finna det roligt, intressant och lärorikt att följa Dogs of Pegasus även där, och kom gärna med förslag på ämnen att ta upp och/eller frågor som ni har! ⁉️

Länkarna nedan leder till vår podcast, lättast lär ju vara att använda Spotify. Vi hörs! 💖

Dela gärna! ♻️

Mot balans. ⚖️

🔰 Spotify:

https://open.spotify.com/show/4kr30acii1iZuiAHhAd6Hq

🔰 Google Podcasts:

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy81NTQzY2VjL3BvZGNhc3QvcnNz

🔰 Breaker:

https://www.breaker.audio/dogs-of-pegasus

🔰 PocketCasts: https://pca.st/9Egx

🔰 RadioPublic:

🔰 Stitcher:

https://www.stitcher.com/podcast/anchor-podcasts/dogs-of-pegasus

🔰 Dogs of Pegasus profil på Anchor:

https://anchor.fm/dogs-of-pegasus

Annons

Ett svar till ”Äntligen en egen PODCAST!!!”

  1. Hej Alex! Dina podd avsnitt är grymma, det sista avsnittet behövde jag höra! Jag insåg att jag överkorrigerar Benny när jag inte är på något vidare humör. Jag är helt medveten intellektuellt att det är helt mitt fel om han inte går bra. Men ändå löser jag det med att korrigera honom istället för att fundera på vad jag går och känner… Jag blir frustrerad när det inte går bra helt enkelt, stannar och andas och blir lugnare men tänker negativt. Efter jag hade lyssnat på podden idag så gick jag ut och gick en runda, tänkte att nu ska jag inte göra så! Började inte alls bra och gjorde precis som jag inte skulle göra såklart, Benny stannade och visade att han inte alls tycker att det är roligt att gå med mej nu och ville bara gå hem. Men jag stannade upp och funderade på vad jag tänkte på. Insåg då att jag hade tagit åt mej så mkt av det du pratade om i podden, hade både dåligt samvete över det och va besviken på att jag inte kan mer efter att ha gått på 3 av dina kurser haha. Men så ändrade jag mina tankar och började tänka positivt, att jag nu vet om det här och jag kan inte mer än att göra om och göra rätt. Det rinner av Benny så snabbt ändå. Helt plötsligt gick han jätte fint och jag njöt av den mysiga kvällspromenaden 🙂 Tack för din kunskap och vilja av att dela med dej av den, tänker på hur många hundar som får ett bättre liv och blir förstådda av dom som älskar dom som mest pga. dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: