Flockledarutbildning

Succén fortsätter med FLOCKLEDARUTBILDNINGEN!!!

Jag har länge planerat för ett kurskoncept som bygger på att det är människan som behöver lära sig att leda och inte hunden som ska lära sig att följa. Nu har jag tagit fram ett nästan helt praktiskt program där deltagarna får reda på vad hunden behöver samt vad de själva behöver göra för att bli en övertygande ledare att lita på och respektera. Det är sällan kärlek som saknas i vår hundrelation, utan just förtroende och hänsyn. Dessutom är den egna relationen ofta färgad av frustration, rädsla, osäkerhet, dåligt samvete, nervositet och oro som förhindrar ett rent och harmoniskt kommunikationsflöde. Man tänker för mycket och känner för lite, eller känner så mycket att man blir ostabil!

För att börja om från början, rensa bort negativ energi och ersätta det med lugn, självförtroende, medvetenhet och ett tydligt kroppsspråk, så kommer deltagarna att få arbeta med MINA hundar! På så sätt finns det inga inlärda hinder och man startar med ett helt blankt blad. Man får lära sig att knyta an till en främmande hund via sina instinkter, och få den att följa genom att leda den rätt. Dessa kunskaper är ovärdeliga för den egna hunden som väntar därhemma!

För att funka för så många som möjligt så finns samma grundkoncept i tre olika format, och härunder presenteras de två som är aktuella för tillfället. Läs recensionerna från kurserna som varit och boka din plats redan idag!

FLU GRUPPHELG: Passar alla som har hund eller ett hundintresse. 🐩 Riktar in sig på att få människan att upptäcka och förstå sin roll i hundens beteende. Sammanflätar djupgående information om hundens psykologi och behov med praktiska moment där denna teori beprövas och studeras. Vill man gå till botten av sina hundproblem så är detta en oumbärlig början för långvariga resultat. Fullspäckad helg som därför passar extra bra för långväga deltagare.

När: 26-27 maj.

Var: Limmared.

Hur: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

Innehåll: Teori & instinkt, Medvetenhet & självförtroende, Promenaden & hantering, Anspråksbeteende & utrymmespress, Socialisering, Kundkonsultation & diskussion, Återförening.

Kostnad: Lördag-Söndag kl.10-18, 3000kr.

FLU PRIVATKURS: Vill man stå i fokus för att få den mesta, bästa och mest specifika och skräddarsydda coachningen för att bli en god flockledare, då är detta rätt kurs för dig! FLU PRIVATHELG erbjuder lika många timmars undervisning som grupphelgen, med den stora skillnaden att man är den enda eleven* och därmed får betydligt mer personlig information. Hårdträning när den är som bäst helt enkelt.

När: Flexibelt.

Var: Limmared.

Hur: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

Innehåll: Samma som Privatkurs fast desto mer detaljerat och fördjupande. Helt skräddarsydd coachning för den enskilde eleven.

Kostnad: Två heldagar (går att boka alla veckodagar), 12 000 kr.

* = Två personer som bokar en privatkurs tillsammans (som par, vänner, familj, personal) betalar 10 000 kr/person.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: