Evas efterlängtade Flockledarutbildning

Eva bilade hela vägen hit från Norrland för att spendera tid med mig och flocken för en Flockledarutbilning Privat (mer info längre ner i bloggen). I dagarna två har vi studerat hundar, promenerat hundar, klippt klor på hundar, haft konsultation med hundar, tolkat hundar, och tagit plats bland hundar – allt medan vi praktiserat gott ledarskap med hundens bästa som fundament! Vi har skrattat, diskuterat, berättat, frågat, utvärderat, reflekterat, analyserat, hanterat och agerat, och hundarna själva låter inte responsen vänta på sig! Jag har haft fantastiskt roligt, och Eva verkade himla glad och nöjd hon också. Nu hoppas jag att vi ses snart igen!

Tack för denna gången, Eva! Du är grym! Kalven och katten saknar dig!

Mot balans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: