FLOCKLEDARUTBILDNING

Fler chanser till FLOCKLEDARUTBILDNINGEN!!!

Jag har länge planerat för ett kurskoncept som bygger på att det är människan som behöver lära sig att leda och inte hunden som ska lära sig att följa. Nu har jag tagit fram ett nästan helt praktiskt program där deltagarna får reda på vad hunden behöver samt vad de själva behöver göra för att bli en övertygande ledare att lita på och respektera. Det är sällan kärlek som saknas i vår hundrelation, utan just förtroende och hänsyn. Dessutom är den egna relationen ofta färgad av frustration, rädsla, osäkerhet, dåligt samvete, nervositet och oro som förhindrar ett rent och harmoniskt kommunikationsflöde. Man tänker för mycket och känner för lite, eller känner så mycket att man blir ostabil!

För att börja om från början, rensa bort negativ energi och ersätta det med lugn, självförtroende, medvetenhet och ett tydligt kroppsspråk, så kommer deltagarna att få arbeta med MINA hundar! På så sätt finns det inga inlärda hinder och man startar med ett helt blankt blad. Man får lära sig att knyta an till en främmande hund via sina instinkter, och få den att följa genom att leda den rätt. Dessa kunskaper är ovärdeliga för den egna hunden som väntar därhemma!

För att funka för så många som möjligt så finns samma grundkoncept i tre olika format, beskrivna här nedanför. Boka din plats redan idag!

FLU HEMLÄXA: Det här är en gruppkurs på 5 tillfällen av varierad tidslängd, som sammanlagt motsvarar ca 8 timmar. Varje tillfälle har ett tema, och mellan varje tillfälle fås en hemläxa i uppgift, antingen praktisk eller reflektionsmässig. Fördelen med detta upplägg är just uppföljningen och möjligheten att få coachning under en längre tidsperiod.

NÄR: 6/5, 20/5, 3/6, 17/6, 30/6.

VAR: Limmared.

HUR: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

INNEHÅLL: Teori & instinkt, Medvetenhet & självförtroende, Promenaden & hantering, Anspråksbeteende & utrymmespress samt Socialisering.

KOSTNAD: 5 tillfällen, ca 8 timmar, 2000 kr.

FLU GRUPPHELG: Det här formatet innebär dubbelt så många timmar komprimerat till en fullspäckad helg för att göra det extra smidigt för långväga deltagare. Utöver innehållet i FLU HEMLÄXA, så ingår hela två värdefulla extramoment i den här kursen, för att ta sig till ytterligare nivåer av sunt ledarskap.

NÄR: 24-25 mars.

VAR: Limmared.

HUR: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

INNEHÅLL: Teori & instinkt, Medvetenhet & självförtroende, Promenaden & hantering, Anspråksbeteende & utrymmespress, Socialisering, Kundkonsultation & diskussion, Återförening.

KOSTNAD: Lördag-Söndag, ca 16 tim, 3000kr.

FLU PRIVATKURS: Vill man stå i fokus för att få den mesta, bästa och mest specifika och skräddarsydda coachningen för att bli en god flockledare, då är detta rätt kurs för dig! FLU PRIVATKURS erbjuder lika många timmars undervisning som grupphelgen, med den stora skillnaden att man är den enda eleven* och därmed får betydligt mer personlig information. Hårdträning när den är som bäst helt enkelt.

NÄR: Flexibelt.

VAR: Limmared.

HUR: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

INNEHÅLL: Samma som Grupphelg fast desto mer detaljerat och fördjupande. Helt skräddarsydd coachning för den enskilde eleven.

KOSTNAD: Två heldagar (går att boka alla veckodagar), ca 16 tim, 12 000 kr.

* = Två personer som bokar en privatkurs tillsammans (som par, vänner, familj, personal) betalar 10 000 kr/person.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: