Nyhet: Förebyggande utvärdering!

Idag är läget oftast sådant att hundägare upptäcker eller känner behovet av att träffa mig först när hundrelationen har spårat ur. Det är förstås bättre sent än aldrig och jag är lika lättad varje gång som någon hittar hit och får hjälp istället för att avliva, omplacera eller fortsätta i samma osunda spår med sin hund. Men, jag vill hjälpa dig att UNDVIKA problemen redan från början!

Därför lanserar vi nu en ny slags tjänst för alla er som har en valp, unghund eller kanske helt sonika en vuxen men för er ny hund som ni vill ha en utvärdering av, med tillhörande punkter att tänka på och tips att jobba efter.

Jag har förmågan att se detaljer i hundens personlighet och temperament som de flesta missar, och i kombination med en annan typ av raskunskap (det vill säga den där man är öppen även gällande rasens ”svagheter” eller kanske mindre försäljningsattraktiva sidor) och mitt öga för att avläsa människor, så kan jag erbjuda en fördjupad analys av din hund, full av ovärderlig information som kan avstyra framtida problem och istället uppmuntra önskade beteenden. Jag ser vad den enskilda individen kan behöva tänka på i förhållande till sin hunds egenskaper, samt vad som kan vara viktigt att ha i åtanke när det vankas socialisering. Jag upptäcker de mindre uppenbara personlighetsdragen och vilka instinktiva drifter som är extra starka i din hund och kan råda dig i hur du bäst förvaltar dessa.

Detta är en kortare form av konsultation för dig som hellre lägger fokus på att undvika problem och starta rätt från början! Det är för dig som vill lära känna din hund på ett djup som du kanske aldrig har hört talas om förut. Det är för dig som vill investera i din hunds mentala hälsa också.

Förebyggande utvärdering, 60-90 min: 1000 kr. Boka tid via facebook, mail eller telefon. Se fliken ”kontakt” för mer info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: