Hundkurs i Limmared den 14-15 oktober!

Snart är det helgkurs, och det blir den sista för i år! Kom och lär dig massor om hundar, med fokus på dig och din egen, men också hundspråket i största allmänhet! Vi gör en djupdykning i vad det innebär för just dig att vara en god ledare för just din hund, vad som är viktigt att tänka på, och framför allt – hur man gör! Istället för att på förhand bestämma vad vi ska ta upp under kursen så låter jag deltagarnas problematik avgöra det, så temat är öppet och anpassas efter ekipagen som anmäler sig. Vi kommer att vara inomhus och utomhus, träna praktiskt och gå igenom den teori som är aktuell för de hundar och människor som jag har framför mig. Vill du ha konkret hjälp med dina hundproblem? Vill du gå en intressant och givande hundkurs? Då är detta rätt kurs för dig! Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Nästa tillfälle beräknas inte bli förrän om 6 månader, så passa på!

VAD: Hundkurs med öppet tema för folk som söker svar på sina hundproblem.

VAR: Hemma hos mig i Limmared! Boende där hund är tillåtet finns att tillgå på olika ställen inom en halvtimmes radie.

NÄR: Lördag & söndag den 14-15 oktober, kl.10.00-18.00.

HUR: Anmälan görs till dogsofpegasus@live.com och är bindande. Beskriv kort din hundproblematik och vad du vill ha hjälp med. Ta gärna med ålder, sort och kön på din hund, samt om den är kastrerad eller ej. Plats på kursen garanteras först när man får min skriftliga bekräftelse.

KOSTNAD: 3000 kr för ett ekipage med en människa + en hund. Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar halv kursavgift (1500 kr) och en extra hund kostar 700 kr att ta med. Deltagare utan hund betalar 2000 kr.

VÄLKOMNA!

PaisanoKurs

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: