HUNDPSYKOLOGISKOLAN ~ Basic ~ Årets Sista Workshop!

I fortsättningen kommer jag att satsa på större men färre workshops, så missa inte din chans att komma på årets sista!!

Hundpsykologiskolan – Basic är början på den resa som tar oss igenom huvudet på en hund för att studera den på djupet och få ett mycket bättre grepp om vem det är vi beundrar så mycket, är så förtjusta i, och faktiskt lever med! Våra livs levande studieobjekt blir våra egna hundar, som tar oss på en spännande, rolig och intensiv färd igenom deras värld med hjälp av mig som tolk. Under workshopen Hundpsykologiskolan – Basic lär man sig hundpsykologins grunder som allt annat bygger på, det vill säga hur hundens hjärna fungerar, hur den använder sina sinnen, hur den bearbetar information, hur dess sociala struktur är uppbyggd och var du själv kommer in och spelar för roll. Vi tittar närmare på er relation och undersöker vad som kanske har gått snett och hur du ska få rätsida på det. Med våra hundar som modeller tittar vi på deras kroppsspråk och lär oss vad de säger sin omgivning. Vi pratar om när det är läge att lägga sig i och skydda eller tillrättavisa sin hund, och när det är okej att bara observera och låta hundarna sköta sitt. Vi fördjupar oss i hundens grundläggande psykologiska behov och går igenom de element som är din hund så att du lär känna hen på ett sätt som du inte har gjort tidigare. Därifrån går vi vidare in på problemlösning och psykologisk rehabilitering – vad det är, när det är nödvändigt och hur man gör.

Alla som har en hund, oavsett historia, borde gå den här kursen. Det finns alltid massor att lära när hundarna själva utgör basupplägget. Det finns en hel del att fördjupa sig i som löser upp knutar här och där i relationen till sin hund, och man lär inte bara känna sin hund på nytt, utan även sig själv ur hundens perspektiv. Varför inte investera i det som upptar så mycket av ens tid, energi och liv? Varför inte satsa på den som man älskar så högt och förtjänar det allra bästa? Varför släpa runt på bagage som man inte behöver och ha problem i onödan? Tiden som vi har med våra hundar är värdefull och kommer aldrig åter. Ta chansen att göra det bästa av den!

NÄR: 3-4 december

VAR: På vår gård Villa Esperanza i Limmared.

HUR: Anmälan görs till dogsofpegasus@live.com och ska innehålla deltagarens namn och telefonnummer plus hundens namn, sort, ålder, kön, kort problemhistorik om sådan finns, samt ifall hunden är kastrerad eller inte. Anmälan är bindande och plats är garanterad först när min skriftliga bekräftelse mottages.

KOSTNAD: 3000 kr för ett ekipage med en människa + en hund. Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar halv kursavgift (1500 kr) och en extra hund kostar 700 kr att ta med.

img_1917

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: