Kurs i Skåne, Del 1

Hej, allesammans!

Om exakt en vecka håller jag en kurs ute på Övedskloster, Sjöbo, Skåne. Vi rivstartar med en föreläsning på fredag och då är alla välkomna (föranmälan uppskattas), och sedan fortsätter kursen under hela lördagen och söndagen. Vi kommer att fördjupa oss i hundpsykologi för en bättre förståelse av hundar och adressera olika problembeteenden. Gruppen hålls liten för att varje deltagarekipage ska få ut mesta möjliga utav sin närvaro. Vi lär oss av varandra och de egna hundarna står i fokus!

Vill du lära dig mer om hundkommunikation, hur man bemästrar promenaden, introducerar hundar för varandra, hur man observerar och bedömer en hunds energi och sinnesstämning, utför en psykologisk rehabilitering, samt hur just DU kan addressera problematiken med DIN hund, och mycket mer? Ja, då är detta rätt kurs för er! Om en harmonisk tillvaro är vad du vill uppnå så  är det här det första (andra och tredje) steget i rätt riktning.

När: Den 7 mars är det föreläsning mellan kl.18.00 – 20.00. Fika serveras under pausen. Observera att inga hundar ska medtagas under denna dag. Alla är välkomna, föranmälan uppskattas.

Kursen fortsätter under hela helgen den 8-9 mars och då ska den egna hunden medtagas. Saknas egen hund kan man få låna av mig :). Vi äter lunch tillsammans (inkluderad) och startar dagarna med flockpromenad.

Var: Övedskloster, Sjöbo, Skåne. Det ligger ca 3,5 mil ifrån Lund. Övernattningsmöjligheter finns (www.ovedskloster.com).

Hur: Anmälan görs till mig på tfn: 0737-13 80 98 eller per e-post: dogsofpegasus@live.com.

Pris: Kurs, inklusive fredagens föreläsning och lunch under helgen, 2500 kr (andra personen från samma hushåll betalar halva priset).

Fredagens föreläsning kostar 200 kr.

VARMT VÄLKOMNA MOT BALANS! 🙂

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: