Kurs i Tranemo!

Höstens mycket lyckade kurser gav mersmak både för mig och eleverna, och nu är det alltså dags igen! Årets första workshop går av stapeln fredagen den 21 februari och pågår till söndagen den 23:e. Det finns även möjlighet att bara delta under fredagens föreläsning, och då ska inga hundar medtagas.

Jag satsar på att kunna hålla en workshop i Göteborg så snart som möjligt och söker just nu efter en passande lokal. Mer information om det kommer när datumet är spikat, men det går bra att anmäla sitt intresse för att delta redan nu.

Det här är en kurs/workshop i hundpsykologi och problemlösning, och är både teoretisk och praktisk. Vi fördjupar oss i hundars sätt att uppleva världen, vilka behov och förutsättningar de har, samt hur vi bäst tillfredställer dem för att kunna uppnå och upprätthålla en harmonisk tillvaro. Det är ett utmärkt tillfälle för att förenkla och förbättra relationen till sin egen hund, men också hundar i största allmänhet. Perfekt både för den enskilde hundägaren, hundfantasten, och den yrkesmässiga hundkännaren som vill lära sig mer.

Aktuell kurs:

När: 21-23 februari. Fredagens föreläsning pågår mellan kl.18.00 – 20.00.

Var: Tåstarpsgatan 9, Tranemo.

Hur: Under fredagens föreläsning ska inga hundar medtagas, men under lördag och söndag ska hundarna vara med (om man har en). Har man ingen hund går det bra att delta ändå, och vill man ändå arbeta med en hund finns det att låna av mig :). Vi äter lunch ihop under helgen och kursen pågår hela dagen både lördag och söndag. Fredagens föreläsning är öppen för alla, föranmälan uppskattas.

Kostnad: 2200 kr för fredag + lördag + söndag. Lunch ingår på lördag och söndag. Anmälan krävs. Antalet platser är mycket begränsat och det finns endast ett fåtal platser kvar till just detta kurstillfälle – så passa på! Fredagens föreläsning kostar 200 kr för ej kursdeltagande, föranmälan uppskattas.

Anmälan: Man kan ringa eller maila och ange sitt namn, telefonnummer och sin adress, samt hundens namn, ålder, kön, om den är kastrerad och berätta kortfattat om eventuella problem.

E-post: dogsofpegasus@live.com

Tfn: 0737-13 80 98

Hoppas vi ses där!

Mot balans 🙂

Zandro

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: