Om mig

Kära besökare,

Jag heter Alexandra Ortega och arbetar som hundbeteendespecialist i det egna företaget Dogs of Pegasus. Vad som från början var en vag vision har nu äntligen blivit en konkret verksamhet, och jag kan med stolthet erbjuda flera olika tjänster för människor och deras hundar.

Jag har alltid velat arbeta med djur, och det har hela tiden varit hundar som har legat närmast hjärtat. Som yngre fick jag kämpa mycket och länge tills jag strax innan min 18-årsdag fick hem mopsen Evian. Sedan dess har det bara rullat på och idag kan jag stoltsera med en flock på 17 underbara individer!

Efter några år som hundägare växte intresset för hundpsykologi fram hos mig. Vad som började som en oskyldig hobby utvecklades dock till en glödande passion och nu är det inte mycket i mitt liv som inte kretsar kring hundar och hundpsykologi! Under åren har jag haft chansen att arbeta med med många, många hundar som alla har satt sina spår och lärt mig något nytt på vägen. Det har gett mig möjligheten att utveckla min filosofi och slipa på mina tekniker och metoder till vad de är idag. Jag är helt övertygad om att man aldrig blir helt fullärd inom någon storts psykologi, men med min erfarenhet, kunskap, vilja, beslutsamhet och naturliga känsla för ledarskap och hundar kan jag hjälpa andra att uppnå den balanserade relation till sin hund som så många strävar efter.

Idén till Dogs of Pegasus kom när jag själv saknade en viss typ av kompetens och psykologisk rehabilitering på marknaden. Det finns en uppsjö av hundtränare, hundpsykologer, hundtolkar och dylikt, men vad jag saknade var en beteendevetare som hade egen erfarenhet av att rehabilitera diverse kluriga fall, speciellt krävande raser och med en inställning om att man faktiskt bör utgå ifrån hundens perspektiv. Jag saknade någon som vågade ta till okonventionella metoder, använda sig av hundens eget språk och basera sina principer på att det är människan som påverkar hunden, på gott och ont. Alltså någon som tänkte i hundens banor och som kunde applicera det på människans förhållande till den. Nu är jag här för att erbjuda just det, och det är min ambition att hjälpa till att skapa starka, instinktiva och hållbara band mellan ägare och hund, oavsett typ av hund och problem.

För att uppnå och upprätthålla en sund relation till sin hund behöver man börja med att vända blicken inåt och först och främst ta itu med sig själv. Låt hunden vara din måttstock och mig vara dina stödhjul så kommer du snart att kunna njuta av en harmonisk vän vid din sida!

Mot balans 🙂

img_0091

121 kommentarer

121 tankar om “Om mig

  • Till skillnad mot många ”experter” i media så kan du något om hundra och vet framförallt hur man kan hjälpa problemhundar. Strunta i tyckarna!

  • Jag är så imponerad av dig. Jag tror också på att jobba med energi med hundar och Cesar Millan är en av mina förebilder. Blir så glad att se att de finns någon som jobbar som honom i Sverige. Skulle vara så kul att lära mig jobba med hundar som du gör. De vore en dröm

  • Hej Alexandra!
   Vilken fin dokumentärer om dig och din passion för hundar. Starkt och modigt av dig att dela den tragiska upplevelse du hade som barn. Tack.

  • Hej! Ska bli så roligt att se programmet om dig på SvT. Du gör uppenbarligen nåt riktigt bra för hundar, och det gör mig ledsen att höra att du fått kritik. Jag undrar om du har erfarenhet av hundar som äter grus? Jag har en bekant vars spaniel äter grus så fort han kommer åt. Jag har föreslagit att de ska ta hunden till veterinär, men eftersom hunden tycks vara fullt frisk så har de väl inte brytt sig om att göra det. Det är ju svårt att kritisera andra hundägare som du vet, men jag tänker att det inte kan vara bra för hunden att i åratal svälja en massa småsten… Mvh Sara.

   • Hej Sara!
    Tack för din kommentar!
    Gällande din fråga; Det kan kanske bero på något fysiskt, men min erfarenhet är att det minst lika ofta är psykologiskt. Oavsett så är det värt att undersöka, för det är ju ingenting man vill att hunden ska hålla på med.

    Mvh,
    Alex

  • Hej Alexandra!
   Har precis sett på programmet om dig på SVT. Tycker du är helt fantastisk och beundrar verkligen ditt engagemang och ditt arbete med hundar! Skulle själv önska att jag hade din förmåga.
   Jag kan inte förstå varför människor skriver hemska saker till dig, blir så ledsen när jag hör det. Troligtvis grundar det sig i avundsjuka.
   Hoppas de positiva åsikterna överväger och att du fortsätter ditt arbete, världen behöver fler människor som du!
   Hälsningar Beatrice och hennes bästa vän hunden Zoki

  • Tack för att du finns! Våra hundar är lydiga och lyckliga och våra bästa vänner. Däremot är de inte övergödda på godis utan uppfostrade genom tydlighet i vardagen. De vet vad som är rätt och fel utan stora ingrepp och bråk av något slag. Det är fantastiskt att se mötande människor som ofta känner sig glada av mötet med så väluppfostrade, trygga och öppna hundar. Vi har 2 engelska settrar med mycket egen vilja. För mycket om möjligheten fanns 🙂
   Du gör det bra! Kämpa på!
   hälsar
   Jostein!

  • Fattar inte varför du får hatbrev. Tycker du gör ett bra jobb, av det lilla jag sett på tv:n
   Gillar även Cesar Millan och jag ser likheten i hur ni jobbar. Tycker det är fantastiskt att så många hundar kan umgås i harmoni..
   Lycka till!
   Mvh
   Veronica

  • Hej Alexandra
   Vilken fantastisk människa du är,underbar film om er,hoppas dina kritiker ser o lär själv är jag hundägare sedan 60 år tillbaka.Skulle gärna vilja fråga dig om ett hundproblem

  • Du är fantastisk!!!
   Låt allt elakt, hat och negativt rinna av dig som vatten på en gås. Du har något som dom alla saknar ❤️.

  • Hej!
   Jag blev glad av att se programmet med dig ikväll. En befriande motvikt mot den daltande och verklighetsfrånvända hundhantering som har blivit trendigt. En kombination av regler, trygghet, kärlek och lugn är helt rätt.
   Lycka till framöver!
   Barbro, x ledarhundsdressör.

 1. Hej! Hur kan man få kontakt med dig? Skulle vilja fråga dig några frågor och få hjälp. Kan du skicka svar till min mail:) tack mvh frida

   • Hej!

    Å vilken jättefin film om dig och dina hundar jag just sett. Vilken fantastisk människa du är som räddar och tar hand om så mycket djur. Djupt imponerad och väldigt rörd ❤

    Joanna

  • Hej!
   Hörde om dig på nyheterna. Duktig tjej😘 kör ditt race. Ingen kan tala om för dig hur du ska göra. Jag har lärt mig att bara ruska av å småle lite om nåt händer med min Rex.
   Stå på dig
   Uffe å Rex

   • Hej!
    Har nyss tittat på svt dokumentären om dig och dina hundar! Väldigt imponerad över dig och ditt arbete.Tyckte jag fick lite tips som jag tänker på när det gäller min dogue de bordeaux😊Önskar dig jättemycket lycka till och hör av mig vb

   • Kände inte till mycket om dig före dokumentären ikväll men jag gillade verkligen vad jag såg. Du behövs! Hundar med oklara ägare ger osäkra hundar. Man är inte taskig mot sin hund bara för man är tydlig. keep it up!

 2. Hej!
  Skulle oxå vilja få kontakt med dig så maila gärna dina kontaktuppgifter.
  Tack på förhand!
  Mvh Jessica

   • Hej Alexandra.
    Nu får du kanske en drös av mejl, iom TV-programmet. Så ofta jag kunde såg jag på Caesar på TV4 och sen var det kvinnan på Gokväll vars metoder också syntes mig väldigt bra. Jag har ingen egen hund men pratar gärna med grannarnas och undrar ibland vad de säger… Det syns tydligt att de har ett budskap och jag förstår att det kan handla om min hälsa. Sen förstår jag ju att polishundar m fl är tränade att markera, m fl sätt kanske, att förmedla vad de har att säga. Vanliga hundar är inte lika tydliga med det, sas…

    Idrottaren.

    Kontakta mig gärna med ett kort mejl

  • Alexandra, stort tack för att du bjuder på dig själv och öppnar dig. Jag har precis sett dokumentären och tycker att ditt jobb med hundarna är fantastiskt!
   Jag har en Shih Tzu här hemma som omplacerades till oss i somras. Vi tränar på med olika saker. Om det inte ger det resultat som jag önskar så hör jag av mig till dig.
   // Lisa

 3. Cesar Milan & du är bäst 🥇
  Fattar inte folk att hundar behöver en stark ledare för att leda dem, annars tar dem över och det blir kaos.
  Go Alexandra, strunta i vad de okunniga gulle gull accessoar älskar a babblar om.
  Du rockar!!!!!!

  • Verkligen ett underbart program där man blir lycklig av att se alla härliga vovvar, ja, även andra djur. Fortsatt lycka till, du och din man gör ett fantastiskt arbete.

  • Såg dokumentären om dig och alla hundarna. Måste säga att den var verkligt berörande och fint gjord. Alla hundar borde få ha en Alexandra Ortega i sitt liv. Jag tycker det är sorgligt med alla påhopp du får, bara för att man inte håller med din filosofi behöver man inte bli aggressiv.
   Jag har själv aldrig haft egen hund, det enbart fåglar, fiskar och just nu två marsvin, men jag tänker att hade jag haft problem med en hund så skulle jag absolut ha vänt mig till dig. Dina idéer och metoder verkar vara väldigt effektiva och stämmer bra överens med det sätt jag sett bekanta ha med sina hundar och där det märks vem som är ledaren.
   Önskar dig en fortsatt bra vecka!

 4. Hej!
  Såg dokumentären om dig på SVT. Satt och bölade mig igenom programmet. Du gör ett fantastiskt jobb! Så enastående att ta sig an dessa individer och ge dom en till chans i livet. Tack! ❤️ Keep up the good work!

 5. Hej Alexandra!
  Jag ville bara säga att efter jag sett dig och det jobb du utför ”magi” på svt, Hurra för dig! Vilket hjärta, vilken ödmjukhet och passion. Gör det du gör, härifrån sett är det mer än vad andra lyckas med göra på en livstid!
  Kram och beundran från Stockholm! ♥️

 6. Hej Alexandra!
  Såg nyss din dokumentär på SVT. Det är jävligt lätt att sitta och ha åsikter, och mycket svårare att göra något själv. Du gör verkligen något! Och jag nickar instämmande till kvinnan på shelteret i Barcelona, att du är magi för hundarna. Det ser jag också! Och jag tänker att hon har helt rätt i att det kommer från ett passionerat och idogt arbete ifrån dig, från ett ställe av empati och att det kommer inifrån. Jag blir arg över att människor som är fega panelhönor som inte törs annat än att bara kasta skit på andra, istället för att själva gå ut och göra något vettigt! Det är handling, och inte ord, som räknas. Att försöka. Och det gör du verkligen till den grad att du kunnat skapa någonting som inte bara du själv har glädje av, utan också som andra kan få glädje av! Både hundar och hundarnas människor! Fortsätt så <3.
  Hälsningar från Linda (lycklig hundägare och KBT-terapeut).

  • Åh, Linda, Linda, Linda… TACK, först och främst! Vilket lyft det blev för mig att läsa vad du skriver! Glädjen är total; någon som förstår!! En KBT-terapeut dessutom, jag är full av respekt! Uppskattar SÅ att du tog dig tiden att höra av dig. Tusen tack!

   Mvh,
   Alex

   • Verkligen ett underbart program där man blir lycklig av att se alla härliga vovvar, ja, även andra djur. Fortsatt lycka till, du och din man gör ett fantastiskt jobb!

 7. Hej! jag har precis sett den lilla dokumentären om dig! den rörde mig verkligen! jag bor själv i Spanien och har min 3e rescue hund nu, så jag vet känslan när man får kontakt ❤ och jag är helt enig med dig vad det gäller uppmuntran! Godis funkar inte på en ofokuserad hund, been there done that! fortsätt med det du gör och gör det på ditt sätt/Per

   • Hej Alexandra!
    Såg precis ditt program. Du har precis samma tänk när det gäller hundar som jag. Har en storpudel som är duktig på alla sätt och mycket smart men andra större hundar hatar han. Små raser går bra. Har du något tips vad jag kan göra när han gör utfall när vi möter andra hundar?

 8. Hej vilket toppen program är ett stort fan av ceasar milan och dig , är helt fascinerad av ditt arbete en sån värme och kärlek till hundar , jag skulle vilja ha några råd gällande mina hundar om det är möjligt

 9. Hej!

  Ska bli sjukt spännande att kolla in ditt program. Hade inte en aning om att du fanns med dina vovvar såhär nära mig. Inte heller att du hade företag och hjälper problematiska människor med sina hundar.

 10. Jag blev verkligen fascinerad av dig och ditt arbete med djuren håller fullständigt med dig
  Jag skulle gärna vilja följa dig om det går
  Hälsningar Åsa

 11. Hej Alexandra!
  Har precis sett dokumentären om dig på svt. Det är en fröjd att se dig arbeta på detta sätt med hundarna. Du är så duktig och förnuftig. Du ger hundarna så mycket kärlek och trygghet. Heja dig!

 12. Hej, jag tycker du är grym! Blir så j-a less på denna jantelag, my goood… varför? Troligen för att du är kvinna, så kör på och låt den negativa energi äta upp dem!

 13. Fint av dig att ta hand om alla vovvar, vilket bra jobb du gör <3. Grät när jag såg på programmet ikväll. Hälsningar från en som själv är inne på adoptiv vovve nr 2.

 14. Hej du fantastiska människa!
  Såg precis dokumentären om dig och vill bara säga att du helt enkelt är fantastisk! Vilken underbart arbete ni gör och SÅ välbehövligt. Jag älskar själv hundar men har ingen mer hund efter att jag tvingades avliva min käraste vän – just på grund av andra människors ”kunnande” och idioti. Jag hade inget val men gråter än idag. Fortsätt ditt och ert goda arbete och att vara den du är. Ett stort TACK till dig för det du gör!

 15. Såg dokumentären på SvT idag och jag blev så tagen av dig. Måste bara få beundra dig och säga vilken underbar människa du är.
  Dina hundar har sådan tur som har dig som matte och alla hundar du räddar.
  Här själv haft 2 hundar, men tyvärr blev dom sjuka båda två. Hund 1 Diezel blandning mellan Boxer och Golden fick epelepsi vid 6 månader, men fick ett bra liv till 7 år då hans höfter gav upp.
  Hund 2 Loke blandning av Boxer Schäfer blev tyvärr bara 4 år då han fick canser i alla lymfor. Nu är jag dagmatte åt min sons lilla Izza en amstaff världens underbaraste hund.
  Jag är lite svag för boxer, så jag kommer nog att skaffa en sådan blandning igen.

 16. Hej
  Såg precis programmet om dig och alla hundarna. Så jäkla bra jobb du gör! Och så glada och trygga dina hundar verkade vara. Älskade när du påpekade felet med att hojta nej nej nej hundra gånger till hunden i filmen, och att vi så ofta inbillar oss att hundar förstår vad vi säger och menar på automatik.

 17. Hej Alexandra! Vilken fin film om dig och om ditt jobb med hundarna. Fantastiskt. Vill bara att du ska veta det och känna att det finns folk som stöttar dig i det du gör. Jag tycker att du är modig som gör det du gör och lever ditt liv på det sätt du vill. Förstår att det inte kan vara lätt alla gånger i landet lagom! All kärlek till dig.
  Med stor beundran och respekt för dig.
  Kram! 😀❤️

 18. Hej Alex
  Har sett ditt program-fantastiskt.
  Jag är uppvuxen med hundar och har nu två katter. Stå på dig! Folk som kritiserar vet inte vad se pratar om.
  Du är fantastisk. Det är ju självklart att struktur och konsekvens måste till. Det finns inga djur eller människor som klarar att leva utan det. Jag slår vad om att de som ger sig på dig inte klarar av sina barn heller. Jag är lärare och jag har fått kämpa med många barn också: visa respekt, lyssna, stå för det jag säger, bevisa att jag menar det. Till slut ger det resultat och man får tillit tillbaka. Man kan inte locka med godis hela tiden. Då börjar de förhandla istället.
  Lycka till i fortsättningen!
  Pensionär barn och hundvän

 19. Tack för att Du finns för så många missförstådda o plågade djur. Ditt arbete är guld värt. Hoppas Du har ork att fortsätta hjälpa. Jag såg Ditt program o verkligen gladdes åt Ditt sätt att ta dej an hundarna. Hoppas på fler program – kanske det sår frön av förståelse bland många. Det får gärna ingå flera av Dina djur som jag förstår har det lika bra som hundarna Du tar dej an. Jag vet nu att Änglar finns.
  Eva

 20. Hej Alexandra, såg just dokumentären på SVT ”keep up the Good work” det enkla faktum att man inte bara kan belöna utan också måste tillrättavisa kan jag skriva under på son far till två samt att jag har levt med Jack Russell terriers i över 20 år (världens enligt mig underbaraste ras) som verkligen kräver tydliga regler och som alla hundar mycket kärlek.

  Varma hälsningar
  John Johnsson

 21. Hej Alexandra
  Såg programmet om dig och blev så glad. Äntligen en person som använder sunt förnuft i hanteringen av hundar.
  Det är nog sant att vi inte förstår hundar utan utgår från vårt eget perspektiv. Kan du rekommendera nån bra bok om hunduppfostran?
  Vore mycket tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning,
  Julia

 22. Hej,
  Tittar på programmet på 1an om dig.
  Jag förstår faktiskt inte alls hur folk kan påstå att du behandlar hundar illa?!
  Anser att det bara är folk som dels inget kan om hundar, dels curlar sina hundar (och förmodligen sina barn).
  Om man vet något om hundar så kan man ju tänka på hur en hundmamma uppfostrar sina valpar.
  Jag har haft hund hela mitt liv, men vår sista hund blev psykiskt sjuk. Han klarade inte att vi flyttade till en stad och sen när vi blev tvungna att ta bort vår andra hund klarade han inte sig längre. Han blev fullkomligt personlighetsförändrad. Började hugga mm. Jag gjorde allt enligt min långa erfarenhet av hundar, men hade aldrig råkat ut för det innan. Tog kontakt med uppfödaren och veterinärer. Inget hjälpte. Önskar att jag vetat om dig då. Vi vågar inte skaffa en ny hund för det knäckte oss med hans bekymmer och att vi inte kunde lösa det.
  Fortsätt ditt fantastiska jobb för du gör helt rätt.

 23. Såg ditt program idag och tyckte mycket om de!
  Jag är uppfödare på Bearded Collie och har själv 5 hundar!
  Har 2 killar som blev påflugna som valpar av en Sant Bernadstik på 2 år o efter de så beter dom sig illa mot andra hundar och det är de ända problemet jag haft o har o de blev wow när jag såg ditt program med alla dera hundar o inget bråk.
  Om du skall mot varberg/Göteborg någon gång ha föredrag mm så skulle de vara kul att komma. Mvh Anette

 24. Jag & dottern såg precis filmen om dig och dina hundar. Vi blev båda lite snopna att det inte var en tv-serie… vi hade gärna sett mer 🙂

 25. Här satt jag helt ovetandes att min själstvilling befanns sig i samma land. Fick ett sms av mamma tidigare ikväll ”sätt på 1an, du är med på tv”.
  Va? Tänkte jag, och sätter på rätt kanal. Direkt fastnade man. Tårarna rann ner för kinderna hela timmen. Alltså Alexandra. Jag kan inte förklara i ord hur starkt jag relaterar till dig. Det kändes som att titta på sig själv.

  Jag lever och andas för hundar. Det känns som att varje gång man går förbi en hund är det som att vi talar samma språk. Jag får ögonkontakt varje gång, och den mest disciplinerade hund vänder sig om för att få hälsa. Vet inte hur många gånger jag fått höra ”han/hon brukar aldrig göra så, hen tycker verkligen om dig”
  allt inom mig vill bara överösa med kärlek till dessa fantastiska liv ♥️ Varje semester tillbringas med att mata gatuhundar och mormors gård i Bosnien fylls med nya gatuvänner varje sommar som jag lyckas locka till mig.

  Jag beundrar dig och ditt arbete så ofantligt mycket. Önskar att jag kunde leva ditt liv men vet inte hur.

  All eloge till dig 🙏🏼

  Snälla säg till ifall du behöver volontär hjälp någon gång.

 26. Hej ! Tack för ett fantastiskt program,kände inte till dig innan.Underbart med svt som gör så fina dokumentärer.Starkt av dig att ställa upp på det. Inte minst med tanke på nättrollen och självutnämnda förståsigpåare.
  Vi som älskar hundar och själva har hundar vet att det inte är lätt att komma rätt med en gång i hundutbildandet av våra vänner.
  Vi är fulla av beundran för dig, din person,kunskap, känsla och arbete.♥️

 27. Man blir så berörd av din resa. Tror din pappa ler vart han nu är. Fortsätt med din resa och ta hand om den lilla tjejen. Du gör de bra! Och vilken tur hundarna har dig och du dem.❤️

 28. Kära Alexandra
  Jag såg dokumentären om dig på tv igår. Jag kände inte till dig innan men jag såg en stark, orädd och mycket empatisk kvinna som har ett naturligt handlag med djur. Jag förstår inte den massiva kritik du får utstå. Det är väl som vanligt storm i ett vattenglas. Fortsätt med det du gör. Det behövs. Du behövs. Folk blandar ofta ihop dressyr med rehabilitering av problembeteenden vilket förstås är helt olika saker. Detta att ta sig an individer med så starka drifter kräver klokskap och konsekvens. Jag är imponerad. Jag noterade att du i programmet promenerade på min barndoms gårdar. Topas och Briljantgatan. Jag blev en smula nostalgisk men också glad. Jag växte upp där på 70-talet. Din personliga berättelse berörde mig djupt och jag förstår att den påverkat dig starkt och format dig som människa.
  Med detta sagt vill jag bara önska dig lycka till i framtiden!

 29. Hej Alexandra!
  Jag har precis tittat på dokumentären om dig och dina hundar. Jag blev starkt berörd av programmet och jag tycker du gör ett otroligt fint jobb med dina hundar. Vilket engagemang! Jag är så imponerad av dig. Jag har en Dobermann och för oss har det aldrig fungerat med enbart godis/belöning. Tydliga gränser har varit viktigt. Det fick jag en bekräftelse på när jag såg programmet, tack. Stort lycka till med hundarna! Mvh// Åsa

 30. Tack för ett underbart program! Hoppas att tittarna förstår vilket fint och viktigt arbete du gör med okunniga hundägare för att få dem att förstå att ledarskap krävs för att de skall kunna umgås på ett bra sätt med sina djur! Heja dig och Ceasar Millan!

 31. Alexandra! Vilket fantastiskt kall i livet, även jag bölade mig igenom programmet! Du är en så stark voice for the voiceless, och vi är många som har största respekt för dig och ditt arbete. Snälla sluta aldrig, du behövs och är en inspiration till andra att också engagera sig och göra detsamma. Djur är det finaste som finns och de litar på oss.
  Vänliga hälsningar Alexandra (volontär för gatukatter i Kroatien)

 32. Ditt engagemang är fantastiskt -Du gör verkligen skillnad. Underbart att se så många hundar i harmoni. Tack för allt Du gör för dessa underbara individer. Hoppas Du kan o orkar fortsätta. Behovet verkar aldrig ta slut men kanske att TV-programmet också sår ett frö av eftertanke hos många. Hunden får ju inte välja ägare. Du tillhör verkligen de som gör skillnad för utsatta djur o deras kärlek får Du oförbehållsamt. Styrkekramar!!

 33. Hej! Blev både imponerad och berörd av dokumentären om dig! Av din magi med att ge ett avslappnat lugn o harmoni till dina, och andras hundar! Om det ändå funkade på människor också:) Du gör verkligen skillnad för många, så bara fortsätt som du gör!
  Mvh Rune J

 34. Hej Alexandra. Tråkigt att höra i programmet att du blivit trakasserad, men det förvånar mig inte. Jag har alltid tillämpat Cesar Millans metoder och det funkar fantastiskt bra. Jag har en underbar hund som ofta imponerar på de andra vandrande godisautomaterna. Och en mer tillgiven hund finns inte. Hundar älskar att veta var gränserna går och rättvisa bestämda ledare.
  Du har verkligen bra hand med hundarna på ett helt naturligt sätt. Dig skulle jag gärna rekommendera.
  Lycka till
  Mvh/Hans

 35. Hej blev riktigt imponerad av ditt arbete med hundarna , tror på ditt sätt att fostra. Har själv en katt från ett katthem . Mvh Merja

 36. Hej Alexandra,

  Fantastiskt jobb du gör för hundarna! Tråkigt med så många ”förståsigpåare” med negativa kommentarer. De hade givetvis inte kunnat åstadkomma något i närheten av vad du gjort. Lyssna inte på dem! Lätt att sitta bakom en skärm och vara kaxig (vilket dock är väldigt konstigt när du hjälper så många hundar).

  Härligt att du ger dessa utsatta hundar ett nytt liv!

  Du är grym, kör din grej! 🙂

  Mvh Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s