Nyheter! ✨

Jag lovade er spännande nyheter och det ska ni också få! Det är dag 1 på det nya året och jag har redan något STORT att berätta! Det ni får ta del av nu är Dogs of Pegiansk historia som skrivs i denna stund! 🤩

Det är nämligen så att från och med februari i år, så välkomnar vi Hanna Anagrius ifrån Hannas Hundhjälp till vårt Pegianska team! 🥳 Hon blir alltså en Pegas, precis som vi! 😆😍 Hanna har drivit Hannas Hundhjälp i 10 år och utbildade sig hos mig år 2015. Sedan dess har vi varit nära vänner och senare kollegor i Millennia Animal Project och nu kommer vi alltså arbeta tillsammans i Limmared med att hjälpa hundar och deras människor. 🐕💫

Det är nytt för oss båda att ha en kollega på samma plats inom samma arbetsområde men när vi bestämde oss för att gå samman och satsa större i Dogs of Pegasus kändes det naturligt för mig att göra det med Hanna, vars kompetens håller den höga standard som satte DoP på kartan. 💯 Nyheten innebär också ett mer aktivt utbud av tjänster och en bredare förmåga att erbjuda hjälp till de som söker och behöver. ❤️

Så nu hoppas jag att ni vill vara med och ge Hanna det varma välkomnande som hon förtjänar❣️ Detta är trots allt bara början på allt roligt och lärorikt som vi ska hitta på från och med nu. 🔥☄️

Hanna, nu kör vi! 💪😎

Mot balans. ⚖️

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: