✨🐶 HUNDOSAPIEN 🐶✨

Vår nya YouTube-serie Hundosapien har premiär nu på måndag den 5e september! 🤩 I varje avsnitt besvarar jag ett urval av era frågor. Vill du ställa en fråga, skicka ett mail till dogsofpegasus@live.com med rubriken ”HUNDOSAPIEN” så kanske just Din fråga kommer med! 🤓

I premiäravsnittet blev det en bra bredd i frågeställningarna, så missa inte det! 😃 Och just det, i vår testinspelning fick vi också med en massa matnyttigt, så det blir småklipp av dessa så varenda droppe info ska kunna nå er (trailern är från testtillfället).💧 Ni ska väl titta? 👀

Mot balans! ⚖️

👁 SE TRAILER:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: