🚨 HJÄLP PÅ DISTANS 🚨

Det går att boka konsultation på distans och höras på telefon eller via facetime. Man väljer mellan 60, 90 eller 120 minuter och i mer sällsynta fall behöver hunden vara närvarande men oftast är det inte nödvändigt. 🐶

En distanskonsultation lämpar sig extra bra för personer som inte har möjlighet besöka oss, i särskilt brådskande fall som inte lämnar utrymme för att planera in ett besök, eller som uppföljning efter ett besök som redan har ägt rum. ✅ Detta underlättar enormt för alla som har velat ha vår hjälp men inte kunnat ta sig ut till oss, eller har svårt att komma i väg igen.

Det som inte går att genomföra under en telefonkonsultation är praktiska träningsmoment. Man får absolut en konkret åtgärdsplan ändå men specifika praktiska åtgärder kan enbart diskuteras som en teori om de är obekanta sedan tidigare, och vissa nyanser av åtgärdsplanen uteblir i de fall vi inte har träffats tidigare.

🔺 Tidsbokning sker via DM, PM eller mail till dogsofpegasus@live.com.

Alternativen är 60 min/1200 kr, 90 min/1500 kr eller 120 min/2000 kr, oavsett antal hundar inblandade eller personer relevanta för fallet som deltar.

🔺 Önskar man eller behöver jag ta del av videomaterial eller annan dokumentation före konsultationen så räknas den tiden som en del av konsultationen och dras därifrån.

🔺 Betalning sker via swish och vår standardpolicy för avbokning gäller.

Mot balans! 🌹

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: