🚹 HJÄLP PÅ DISTANS đŸšš

Det gĂ„r att boka konsultation pĂ„ distans och höras pĂ„ telefon eller via facetime. Man vĂ€ljer mellan 60, 90 eller 120 minuter och i mer sĂ€llsynta fall behöver hunden vara nĂ€rvarande men oftast Ă€r det inte nödvĂ€ndigt. đŸ¶

En distanskonsultation lĂ€mpar sig extra bra för personer som inte har möjlighet besöka oss, i sĂ€rskilt brĂ„dskande fall som inte lĂ€mnar utrymme för att planera in ett besök, eller som uppföljning efter ett besök som redan har Ă€gt rum. ✅ Detta underlĂ€ttar enormt för alla som har velat ha vĂ„r hjĂ€lp men inte kunnat ta sig ut till oss, eller har svĂ„rt att komma i vĂ€g igen.

Det som inte gÄr att genomföra under en telefonkonsultation Àr praktiska trÀningsmoment. Man fÄr absolut en konkret ÄtgÀrdsplan ÀndÄ men specifika praktiska ÄtgÀrder kan enbart diskuteras som en teori om de Àr obekanta sedan tidigare, och vissa nyanser av ÄtgÀrdsplanen uteblir i de fall vi inte har trÀffats tidigare.

đŸ”ș Tidsbokning sker via DM, PM eller mail till dogsofpegasus@live.com.

Alternativen Àr 60 min/1200 kr, 90 min/1500 kr eller 120 min/2000 kr, oavsett antal hundar inblandade eller personer relevanta för fallet som deltar.

đŸ”ș Önskar man eller behöver jag ta del av videomaterial eller annan dokumentation före konsultationen sĂ„ rĂ€knas den tiden som en del av konsultationen och dras dĂ€rifrĂ„n.

đŸ”ș Betalning sker via swish och vĂ„r standardpolicy för avbokning gĂ€ller.

Mot balans! đŸŒč

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s